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 100.11.7豆豉豬肉      

  豆豉炒豬肉 豆豉豚肉炒め fermented black beans pork

材料

材料

Ingredient

豬五花肉(100g)

豚バラ(100g)

Pork(100g)

豆干(100g)

豆干(100g)

Bean curd(100g)

(2)

(2)

Green onion(2)

辣椒(1)

唐辛子(1)

Chili(1)

蔭豆豉(2/3大匙)

豆豉(さじ2/3)

Fermented black beans(10ml)

醬油(2/3大匙)

醤油(大さじ2/3)

Soy sauce(10ml)

(2/3大匙)

(大さじ2/3)

Sake(10ml)

白胡椒粉(1小匙)

胡椒(小さじ1)

Pepper(5ml)

(1小匙)

砂糖(小さじ1)

Sugar(5ml)

豬肉片用米酒、醬油、白胡椒醃過備用,豆干切斜片,乾豆豉加點水磨碎備用、蔥切段。少許油讓豬肉片、豆干先下鍋兩炒香,將蔥白下鍋、加入豆豉醬、少許水、米酒、少許糖,蓋上鍋蓋用半蒸的方式,起鍋前加入蔥綠、紅辣椒片拌兩下即可~

豚バラを酒、醤油、胡椒で下味にする。豆干を斜め切り、豆豉を少し水に溶ける。ポットにサラダ油を加熱して、豚バラ、豆干を入れて炒める。豆干の表面の色が変わると、葱の白い部分を入れ、溶けた豆豉、酒(少し)、水(少し)、砂糖をいれ、調味する。材料は全部火を通したら、葱の緑の部分と唐辛子を入れて、少し炒めると完成する。

Marinate the pork with sake, soy sauce, pepper. Slice the bean curd, melt the fermented black bean in water. Heat salad oil and add the pork, bean curd. Stir fry bean curd and pork, then add green onion(white part), season with fermented black beans, water, and sugar. After all the ingredients is heated, add the green onion(green part) and chili. Stir-fry a little bit.

 

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